PT

De tijd dat personal training enkel voor hollywood-sterren was is verleden tijd. Ook voor u kan een personal trainer een voordeel bieden.

Een voordeel van een personal trainer is dat de personal trainer samen met u een trainingsplan opstelt die speciaal is ontworpen voor u en uw doel en u assisteert bij het uitvoeren hiervan.
Zo zal hij u bijvoorbeeld assisteren bij de uitvoering van de oefeningen, want een slechte uitvoering kan namelijk leiden tot teleurstellende resultaten of zelfs letsels en blessures.

Verder biedt de personal trainer zijn volledige aandacht aan u en uw doel. Zo hoeft u niet alleen te sporten en kan hij u motiveren en worden uw resultaten steeds van dichtbij opgevolgd zodat uw trainingsschema ten allen tijde kan worden aangepast zodat u zo snel en efficiënt mogelijk uw doelen bereikt.

Omdat iedereen anders is en een eigen leven heeft, biedt Progress 2 Improve zowel personal training aan bij u thuis als in de fitnesszaak bij u in de buurt en is het trainingsschema hieraan ook aangepast. Zo zal u geen oefeningen krijgen waarbij fitnessapparaten moeten gebruikt worden indien u thuis traint. De personal trainer heeft steeds zelf ook enkele hulpmiddelen mee om uw training zo gevarieerd mogelijk te houden zodat u niet verveeld geraakt en steeds progressie maakt.

hoe werkt het

 

 

Bij aanvang is er een intake gesprek waarbij we uw levensstijl, bewegingspatroon en voedingspatroon analyseren; uw doel duidelijk omschrijven en nagaan welke aanpak het best in uw levensstijl past om een optimaal resultaat te behalen. Wij geloven namelijk heel sterk dat een training en voeding die in uw leven past, het gemakkelijkst kan worden aangehouden. Zo hoeft u niet elke dag hetzelfde te eten en mag u ook vooral niet vergeten te leven.
We bespreken hoe vaak u samen met de personal trainer wenst te trainen en hoe vaak u alleen gaat trainen.

Aan de hand van het intake gesprek zal dan een trainingsplan en voedingsplan worden opgemaakt. Uiteraard worden deze indien nodig aangepast om uw doel te behalen.

U staat steeds in contact met uw personal trainer en kan hem steeds vragen stellen. Afhankelijk van het gekozen pakket kan dit via e-mail, whatsapp of zelfs via telefoon.

Bij interesse in de personal training of bij eventuele vragen of twijfel, neemt u gerust contact op via de contactpagina.

Dan krijgt u binnen de 24 uur verdere info of kunnen we een afspraak maken om alles eens te doorlopen.

verwachting

 

 

 

 • Het trainingsschema, voedingsschema en supplementenadvies wordt specifiek gemaakt op jouw maat
 • Je begrijpt dat ik verwacht dat je je voor 100% inzet en alles probeert te doen die van je gevraagd wordt. Dit is inclusief de voor en na foto’s onder. (Deze worden nooit gepubliceerd zonder toestemming).
 • Je begrijpt dat ik eerlijk tegen je zal zijn, al zal dit niet altijd zijn wat je wil horen.
 • Je kan minimaal tijd maken om 3 keer per week te trainen. Trainingen variëren in duur en zullen aangepast worden aan jouw leefstijl en huidige fitness toestand.
  Je gaat geen 7 dagen moeten trainen voor 2 uur per dag bij een druk werkschema.
 • Je bent bereid om hier tijd in te investeren, zoals dagelijkse wegingen bij te houden, voeding te wegen, …
 • Je begrijpt dat het ook belangrijk is om te ontspannen en niet te gaan trainen tijdens deload fases of geplande rust. Resultaat komt dan ook pas als er goed hersteld wordt van trainingen.
 • Je krijgt toegang tot educatieve informatie tijdens dit programma. Let op: dupliceren, kopiëren, en / of verkopen buiten jouw persoonlijke gebruik is verboden.
 • Je begrijpt dat je traint onder een professionele coach die geen excuses, smoesjes of andere dingen accepteert.
 • Je begrijpt dat je huidige kennis qua voeding en training anders zal zijn en dat resultaat uiteindelijk belangrijker is dan wie er gelijk heeft.
 • Je begrijpt dat ik net zo graag resultaat wil als jij!
 • Dit is het juiste moment om online coaching te doen. Je wilt dit ECHT en je wilt er vol voor gaan!

Heeft u verdere vragen, neem gerust contact op. Dan helpen we u zeker verder!

Prijzen raadplegen

“Making it personal again”

 

Prijzen raadplegen Gratis intake aanvragen

 

Opgelet: men kan ten allen tijde stoppen, mits gegronde reden. Echter moeten de reeds gebeurde diensten tot op dit ogenblik, nog betaald worden.